KINGSTON HyperX Pulsfire FSP PRO Gaming Mouse
KINGSTON HyperX Pulsfire FSP PRO Gaming Mouse KINGSTON HyperX Pulsfire FSP PRO Gaming Mouse KINGSTON HyperX Pulsfire FSP PRO Gaming Mouse KINGSTON HyperX Pulsfire FSP PRO Gaming Mouse

KINGSTON HyperX Pulsfire FSP PRO Gaming Mouse

65,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää
Tuotenumero 0740617275469

Suunniteltu korkean tason FPS-pelaajille tuomaan tarkkuutta ja tyyliä

Ammattilaistason pelaajat tietävät, että ellei pelaaja pysty parantamaan suorituksiaan, hän on pelkkä astinlauta jollekulle muulle, joka siihen pystyy, ja sama pätee varusteisiin. Luo siis varusteisiisi lisää sähäkkyyttä valitsemalla hiireksesi punavihreäsinisellä valolla varustettu HyperX Pulsefire FPS Pro -pelihiiri ja napsauta rivakasti pois pelistä kaikki ne tyhmänrohkeat, jotka uskaltautuvat liian lähelle. Pulsefire FPS Pro -mallissa on ensiluokkainen Pixart 3389 -anturi, joka toimii moitteettomasti ja ilman hiiren liikkeiden kiihtymistä myös, kun asetuksena on 16 000 pistettä tuumalla. Näin tuloksena on luotettava tarkkuus, jota tarvitaan vihollisten nopeaan ampumiseen.

Sen ergonominen muotoilu on suunniteltu sopimaan mukavasti pelaajan käteen siten, ettei se luisu edes ratkaisevan kiivaissa taisteluissa. Hiiren asetukset voi valita oman maun mukaan sen kuudella ohjelmoitavissa olevalla painikkeella ja helppokäyttöisellä HyperX NGenuity -ohjelmistolla ja tallentaa suoraan hiiren sisäiseen muistiin. Omron-kytkimet reagoivat napakasti ja tuntuvasti – tiedät heti, että napsautuksesi ovat vaikuttaneet. Pulsefire FPS Pro -mallin pehmeän ja hallitun liukuliikkeen perustana ovat poikkeuksellisen suuret rullat, joiden ansiosta sekä kohteen seuraaminen että nopeat kädenheilautukset onnistuvat helposti.


Tekniset tiedot:

Yleistä
Kätisyys: Oikea
Koko:
- Leveys: 7.1cm
- Korkeus: 4.2cm
- Syvyys: 12.8cm
- Paino: 130g

Syötelaite
Liitäntä: Langallinen
Liitin: USB
Sensoritekniikka: Optinen
Painikkeiden lukumäärä: 6
DPI: 16000
Ominaisuudet: Sisäänrakennettu flash-muisti, OMRON-kytkimet, DPI-kytkin, Pixart 3389 optical sensor


Ohjelmisto / Järjestelmävaatimukset:
Mukana tulevat ohjelmistot: -
Järjestelmävaatimukset: Microsoft Windows

Arvostelut 0 arvostelua