Gaan Easy
Gaan Easy Antec VSK-4000 (Oletus) Aerocool Qs-180 Fractal Design Core 1300 Antec GX330 Thermaltake Versa C22 Thermaltake Versa C21 Corsair Carbide 100R (Eristetty, hiljainen) Corsair Carbride 270R Antec GX1200 Aerocool XPredator Cube - Punainen/Kultainen Aerocool XPredator Cube - Musta/Oranssi Aerocool XPredator Cube - Valkoinen

Gaan Easy

68,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää

Rakenna oma tietokoneesi, sillä budjetilla ja juuri sellaiseksi, kuin itse haluat! Kaikki osat ovat yhteensopivia toistensa kanssa.

Valitse jokaisesta pudotusvalikosta yksi tuote. Sivun yläreunassa oleva hinta päivittyy automaattisesti samaan aikaan, kun suunnittelet konetta.

Kun kone on säädetty mieleiseksi, niin lähetä tilaus ja jää odottelemaan. Kone toimitetaan 1-4 viikon sisällä tilauksesta. Keskimäärin koneemme toimitetaan n. 7 arkipäivän kuluttua tilauksesta!


Alla olevat tiedot on kirjoitettu mahdollisimman helpoksi tekstiksi, joten vasta-alkajatkin saavat käsityksen, siitä miten tietokoneet toimivat.


Kotelot:

Valitse mielesi mukaan! 


Emolevy:

Valittavana on H110 tai B150 piiriin pohjautuvia emolevyjä. H110 ja B150 pääerot ovat liitäntöjen määrässä, kuten USB 3.0 porttien liitettävyyksien määrissä. Tätä kautta voidaan ajatella, että B150 emolevyt ovat parempia emolevyjä.

Emolevy on verrattavissa ihmisen sydämeen. Kaikki osat on kiinnitetty emolevyyn ja kaikki tieto komponentilta toiselle kulkee emolevyn kautta. 


Tallennus:

Valittavana on kiintolevy, sekä SSD-levy. Kiintolevy, eli HDD, on vanhempaa tekniikkaa ja toimii täysin mekaanisesti, kun puolestaan SSD-levy on puolijohdelevy ja toimii täysin elektronisesti. 

Käyttäjän kannalta suurimmat erot tulevat esiin nopeudessa ja mahdollisissa ohjelmistoissa, joilla parannat SSD-levyn toimintaa. SSD-levyllä ei esimerkiksi tarvitse odottaa tietokoneen käynnistymistä useita minuuteja, vaan se käynnistyy yleensä 5-15 sekunnissa.

Tämän vuoksi SSD-levyt ovat myös hieman hintavampia.

Normaalikäytössä 120GB SSD-levy on riittävä, mutta jos asennat koneeseen ohjelmistoja tai siirrät valokuvia, niin suosittelemme valitsemaan 1TB kiintolevyn, 240GB tai 500GB SSD-levyn.

1TB = 1000GB


Prosessorit:

Prosessorit ovat verrattavissa tietokoneen aivoihin. Prosessori on osa, joka laskee ja suorittaa kaiken. Olipa kyse käynnistymisestä, nettisurffailusta tai valokuvien katselusta, niin prosessori on toiminnasta "vastuussa".

Pentium -sarjan prosessoreilla onnistuu  verkkoselailu tietokoneella. Ne sopivat esimerkiksi verkkopankin käyttöön, nettisurffailuun sekä valokuvien katseluun.

Intel Core i3 -sarjan prosessorit ovat tehokkaampia ja näillä onnistuu lisäksi myös kevyt pelaaminen

Intel Core i5 -sarjan prosessorit ovat huomattavasti tehokkaampia kuin kaksi edellistä sarjaa. Näillä onnistuu lisäksi myös raskaampikin pelaaminen, kuvankäsittely ja monen asian samanaikainen hoito, ns. multitasking.

Jos toiveena on pelaaminen, niin prosessori ei yksinään riitä, vaan se vaatii rinnalleen erillisen näytönohjaimen. Varsinaiset pelikoneemme löydät myös Pelikoneet -valikon alta.


RAM Muisti:

RAM muisti on käyttömuistia, tai paremminkin työmuistia. Muistiin latautuu käyttöjärjestelmän tiedot, sekä ohjelmien ja sovellusten tiedot. Muisti välittää tiedot prosessorille, eli suorittimelle, joka suorittaa tehtävät. 4GB muistia riittää perustoimintoihin ja verkkoselailuun, mutta pelailu ja raskaampi työskentely vaatii 8GB tai enemmän.


Näytönohjain:

Näytönohjain nimensä mukaisesti ohjaa tietoa, mitä kulkee näytöllä. Valikoimassa on Intel HD Graphics 530, joka on prosessoriin integroitu näytönohjain. Tämän ohjaimen teho riitää perustehtäviin, mutta pelailuun ja raskaampaan työskentelyyn suosittelemme valitsemaan listasta toisen näytönohjaimen.


Virtalähde:

Virtalähde ottaa tietokoneeseen virtaa suoraan verkkovirrasta ja sitten ohjaa sitä tietokoneen eri komponenteille.. Jos olet valinnut erillisen näytönohjaimen tai i3-/i5 -sarjan prosessorin, niin suosittelemme ottamaan 400W tai isomman virtalähteen.


DVD/Blu-ray asema:

DVD asemalla voit lukea ja kirjoittaa sekä DVD, että CD levyjä. Blu-ray asemalla voit edellä mainittujen lisäksi myös lukea ja kirjoittaa blu-ray levyille. Valikoimassamme on sekä sisäisiä, että ulkoisia asemia.


Käyttöjärjestelmä:

Toistaiseksi tarjoamme vain Microsoft Windows 10 käyttöjärjestelmiä.

Voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.microsoft.com/fi-fi/windows/


Rakennus:

Tarjoamme kahta eri vaihtoehtoa. Ensimmäisenä Rakennus (59€) sisältää vain tietokoneen kokoamisen, joten Windowsin asennus, ajureiden asentaminen, sekä päivittäminen jää kokonaan asiakkaalle.

Toisena vaihtoehtona on rakennus ja käyttökuntoon asentaminen (99€). Tässä vaihtoehdossa rakennamme tietokoneen, mutta tämän lisäksi asennamme käyttöjärjestelmän (mikäli se on listasta valittuna) ja tämän lisäksi haemme kaikki uusimmat ajurit ja päivitykset koneelle ja asennamme ne. Saat siis täysin käyttövalmiin tietokoneen itsellesi. Riittää, että laitat johdot kiinni ja koneesi on valmis nettisurffailuun, pelaamiseen tai mihin ikinä itse haluat!

Arvostelut 0 arvostelua